< Összes hír
Általános Hírek -

Látogass el Te is a Szakma Sztár Fesztiválra!

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVI. alkalommal szervezi az országos szakmai versenyeket, melyek döntői 2023. április 24-25. között kerülnek megrendezésre Budapesten, a Hungexpo Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központ (1011 Budapest, Albertirsai út 10.) F és G pavilonjaiban. A látogatói nyitva-tartás során (2023. április 24. 11:00 – 16:00 és 2023. április 25. 08:00 – 16:00) a fesztiválra a belépés díjtalan.

Az esemény tavalyi évhez hasonlóan a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével, 21 agrár szakma bemutatójával együtt valósul meg, melyek a Hungexpo Vásárközpont A pavilonjában tekinthetők meg.

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) országos döntőinek keretében 57 szakmában, közel 200 tanuló verseng a legjobbnak járó elismerésért, továbbá a látogatók megtekinthetik a EuroSkills nemzeti válogatóit és WorldSkills nemzetközi verseny szakmai bemutatóit is.

A Szakma Sztár Fesztivál kiemelt célja a szakképzés és a szakmaválasztás népszerűsítése, támogassa a pályaválasztás előtt álló fiatalokat, utat mutasson a felnövekő generáció számára, valamint elősegítse a szakképzésben kiemelkedő tehetségek jövőbeni gondozását.

A Fesztiválon bankkártyával, mobilfizetéssel és HelloPay kártyával van lehetőség fizetni, amelyek a Hungexpo több pontján is könnyen feltölthetők.

Az esemény tömegközlekedéssel, a 10-es busszal közelíthető meg, a gépkocsival érkezők részére, a kijelölt parkolók vehetők igénybe.

Ez is érdekelheti