< Összes hír
Döntő hírek -

Továbbjutottak

Tisztelt Iskolaigazgató Asszony/Úr!

Örömmel értesítem, hogy az alábbi szakképesítés(ek)ben tanuló versenyző(k) jutott(ak) be a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) országos döntőjébe.

2012. február 28-án 10 órakor a BKIK székházában (1016 Budapest, Krisztina krt. 99.) VII. emeleti Széchenyi előadóteremben az SZKTV és OSZTV országos döntőjének lebonyolításával kapcsolatban tájékoztatót tartunk a versenyfelelősök részvételével, ahová Önt és gyakorlati oktatásvezetőt(ket) is szeretettel meghívjuk.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk, hiszen a budapesti döntőt megelőzően is lesznek már megmérettetése a diákjaiknak, melyről a tájékoztatón kaphatnak bővebb információt.

Kérjük, hogy a 2012. április 11-13-án megrendezésre kerülő országos döntőn lehetőség szerint a tanulónak a gyakorlati felkészítője legyen a kísérője, akit név szerint 2012. március 9-én 10.00 óráig kérünk megnevezni a szállásigény visszajelzésével (mellékelt táblázat visszaküldésével) együtt. A szállást az Expo Congress Hotelben (1101 Bp. Expo tér 2.) kívánjuk biztosítani.

Az országos döntőbe bejutott versenyzők és kísérőjük (iskolánként 1 fő) részére térítésmentesen tudunk szállást biztosítani.

A vidéki versenyzők részére napi háromszori, a kísérők részére napi kétszeri (reggeli, vacsora) étkezést tudunk térítésmentesen biztosítani.

A visszajelzéseket a sikora@mkik.hu e-mail címre várjuk.

Aktuális információk a www.szakmasztar.hu honlapon lesznek elérhetők.

Budapest, 2012. február 20.

Üdvözlettel:

Dr. Szilágyi János

oktatási igazgató

A döntőbe bejutott versenyzők listájáért és a szállásigénylő lapért kattintson ide!

Ez is érdekelheti