< Összes hír
Döntő hírek -

Az országos szakmai versenyek döntőjébe továbbjutottak

Az alábbi szakképesítés(ek)ben tanuló versenyző(k) jutott(ak) be a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) országos döntőjébe.

Alább letölthetőek szakmánkénti bontásban a döntőbe jutott versenyzők.

A válogatókból az országos döntőbe jutott versenyzők iskola igazgatói és gyakorlati felkészítői részére 2015. március 31-én a Bank Center (1054 Budapest, Szabadság tér 7.) I. emeleti előadóteremben az SZKTV és OSZTV országos döntőjének lebonyolításával kapcsolatban tájékoztatót tartunk, melyre tisztelettel meghívjuk.

Épületgépész technikus versenyzők esetében a döntőbe jutott tanulónak Záró dolgozat készítése (szvk alapján) és beküldése, a döntő versenyrész elkezdésének feltétele. A válogató versenyről továbbjutott versenyzőnek a Záró dolgozatot a szakmai versenyfelelős részére kötelező megküldeni legkésőbb 2015. március 30-ig, elektronikusan (PDF) tanmuhely@szily.hu e-mail címre és nyomtatott formában 2 példányban Bujdosó Balázs versenyfelelős részére: 1097 Bp. Timót u. 3.!

Ez is érdekelheti