< Összes hír
Döntő hírek -

Az országos szakmai versenyek döntőjébe továbbjutottak

Az alábbi szakképesítésekben tanuló versenyzők jutottak be a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) országos döntőjébe.

Tovább gombra kattintva a letölthetőknél szakmánkénti bontásban megtekinthetők a döntőbe jutott versenyzők.

A válogatókból az országos döntőbe jutott versenyzők iskola igazgatói és gyakorlati felkészítői részére 2016. március 22-én a Bank Center (1054 Budapest, Szabadság tér 7.) I. emeleti előadóteremben az SZKTV és OSZTV országos döntőjének lebonyolításával kapcsolatban tájékoztatót tartunk, melyre tisztelettel meghívjuk.

Konkrét időpontot az intézményeknek közvetlenül küldjük el.

Épületgépész technikus versenyzők esetében a döntőbe jutott tanulónak Záró dolgozat készítése (szvk alapján) és beküldése, a döntő versenyrész elkezdésének feltétele. A válogató versenyről továbbjutott versenyzőnek a Záró dolgozatot a szakmai versenyfelelős részére kötelező megküldeni legkésőbb 2016. március 31-ig, elektronikusan (PDF) tanmuhely@szily.hu e-mail címre és nyomtatott formában 2 példányban Bujdosó Balázs versenyfelelős részére: 1097 Bp. Timót u. 3.!

Ez is érdekelheti