Fontos információ az SZKTV/OSZTV versennyel kapcsolatban

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a válogatókra (február-március) és tervezetten, a Hungexpo Zrt. területén megrendezésre kerülő döntőre kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek léphetnek be.

A Worldskills Hungary program várja azon pedagógusok és szakoktatók jelentkezését, akik szeretnének részt venni a hamarosan megrendezésre kerülő online Pedagógus tájékoztatón, amelyen az idei évben az ipar 4.0, fodrász, és festő, díszítőfestő szakmák kerülnek a középpontba.

Az online előadások mindhárom szakma esetében 9:00-kor kezdődnek.

Az eseménnyel és a jelentkezéssel kapcsolatos részletek itt találhatók:

https://worldskillshungary.hu/educator

 

Pedagógus tájékoztató - regisztráció

Idén második alkalommal, online rendezi meg a WorldSkills Hungary program keretében a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a Pedagógus tájékoztatót újabb három versenyszámban, amelynek fókuszában a festő, díszítőfestő; a fodrász és az ipar 4.0 szakmák szerepelnek.

A részvétel regisztrációhoz kötött.

Az eseménnyel kapcsolatos részletek az alábbi linken elérhetők:

https://worldskillshungary.hu/cikkek/hirek/pedagogus-tajekoztato-meghivo

Kedves Fesztiválozók!

 

Élesítettük jelentkezési felületünket, melyen a 2022-es Szakma Kiváló Tanulója Verseny és Országos Szakmai Tanulmányi Versenyre regisztrálhattok!

Jelentkezz Te is 2021. december 16-ig és vegyél részt a Szakma Sztár Fesztiválon!

Részletekért keresd fel oktatódat vagy iskoládat!

 

Jelentkezési felületünk az alábbi linken és a honlapon a Jelentkezés gombra kattintva elérhető!

https://szktv.szakmasztar.hu/index.php?module=login&type=modify

 

 

Megjelent az Üzleti7 WorldSkills Hungary Magazin, mely az alábbi felületen online olvasható:

https://mkik.hu/uzleti-7

 

Minden információ egy helyen a duális szakképzésről

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara  www.tanuloszerzodes.hu honlapja formájában, tartalmában megújult és új arculattal, illetve struktúrával a https://dualis.mkik.hu/ oldalon érhetők el a legfrissebb információk a szakképzés szereplői számára.

A honlap felépítése kifejezetten felhasználóbarát, amely hangsúlyosan a vállalkozói oldallal foglalkozik, de részletes tájékoztatást nyújt a tanulók számára is.

Megjelent a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kiadványának az Üzleti7 Szakképzési Magazinnak a 2021. évi első száma. Hasznos információk olvashatók a megújult duális képzésről és a képzőhelyek nyilvántartásba vételének változásairól.

Linkre kattintva megtekinthető: https://mkik.hu/magazines/U7Szakk/2021-06/7Szakk2021juniusOK.html

Kedves Érintettek!

Az alábbi letölthető táblázatban elérhetők az SZKTV/OSZTV verseny 2021. március elején lebonyolított írásbeli területi előválogatóinak eredményei. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően kódszámuk segítségével azonosíthatják magukat a diákok.

Az aktuális kormányintézkedéseket figyelembe véve és mérlegelve a jelenlegi, kritikus egészségügyi helyzetet, vezetői döntés értelmében, a további szakképesítések írásbeli versenyeinek megvalósítását és az írásbeliket követő fordulókat (válogatót, döntőt) lemondjuk.

Ennek értelmében a verseny írásbeli eredményei nem jelentenek rangsort, csupán a következő fordulókba való továbbjutásra szolgáltak volna. Tekintve, hogy a válogató és a döntő lemondásra kerültek a szakmai versenyek tekintetében rangsort nem készítünk.

Azon versenyzőknek, akik elérték a 60% -ot, még április vége előtt elküldjük az oktatási intézményük részére az igazolást az elért írásbeli vizsgatevékenységről abban az esetben, ha az adott szakképesítés szakmai és vizsgakövetelményeikben szerepel írásbeli vizsgatevékenység.

A pandémiás helyzetre való tekintettel és a személyes kontaktus minimalizálása érdekében kérjük, csak az éljen a megtekintés lehetőségével, akinek valóban indokolt. A dolgozatok megtekintését április 9. és április 15. között biztosítják a Területi Kereskedelmi és Iparkamarák a versenyzők részére. Kérjük, ezzel kapcsolatosan keressék a helyi kapcsolattartókat.

Köszönjük részvételeteket, jó egészséget kívánunk!

Területi előválogatók írásbeli versenyeinek eredményei_2021